PÄÄSYLIPUT

LIPUT NÄYTÖKSIIN: 12 €

SOTALAPSI esitys: 20€

Iltamat: 15 €

Johanna Riepulan taidenäyttely: vapaa pääsy

Matti Rasin tuliteos: vapaa pääsy

Seminaari: vapaa pääsy

Liput myydään esitysten alkaessa paikan päällä. Maksu käteisellä. Emme ota vastaan ennakkovarauksia.

PYSÄKÖINTI

Esityksiin opastekyltit festivaalin aikana. J.L.Suomelan talolla oleviin esityksiin pysäköinti koulukeskuksen pihalle. Sieltä opastus talolle. Kävelymatkaa n. 200m.

Huomioi säätila Hailuodossa! Ulkonäytöksissä ei ole katettua katsomoa.

Kysymykset ennen festivaalia ja palautteet: info@hailuototeatterifestivaali.com
Lisätiedot: Hanna Hautala 040 7575 912

MUKANA

Johanna Riepula on käsityöläinen ja artenomi Siikalatvan Mankilasta, joka leikkii keveillä tai kuolemanvakavilla asioilla ja niilläkin jotka eivät hänelle kuulu.

Paula Alajärvi asuu keskilappilaisessa kirkonkylässä. Elantonsa hän on ansainnut opetustyöstä, josta on siirtynyt jo eläkkeelle. Monenlaiset kulttuuripuuhat täyttävät Paulan arjen: paikallishistorian tutkiminen, piirtely ja maalaaminen, kirjekuorien koristelu, lukeminen, kirjoittaminen, kirjoittajakurssien järjestäminen. Paula Alajärven vastuulla on lappilaisen kulttuurilehti Jängän päätoimittaminen.

Saska Saarikoski on suomalainen toimittaja. Helsingin Sanomien toimittajana Saarikoski on työskennellyt vuodesta 1998. Vuosina 2005–2011 hän toimi Helsingin Sanomien kulttuuriosaston esimiehenä. Saarikoski on kirjoittanut useita julkaisuja ja työskentelee nykyään Yhdysvalloissa.

Elina Kinnunen on oululainen taiteilija, tanssija, ilmajooga- ja välinetanssiohjaaja. Hän opettaa mm. Cross Move Companyssa.

Yläsiirtola Ramblers on oululainen Yläsiirtolan kaupunginosasta lähtenyt perheyhtye. Erityisen vahvasti ohjelmistossa on ollut edustettuna Irlantilainen kansanmusiikki. Musiikillinen vaellus ei kuitenkaan ole rajoittunut vain yhteen maahan, tyyliin tai perinteeseen. Rajojen sijaan musiikissa oleellisinta on aina ollut hyvä tunnelma ja reipas meininki. Näillä mennään myös kesäisellä Hailuoto teatterifestivaalin iltamakeikalla!

Mira Törmälä laulu, 2-riviset haitarit

Ville Karinen viulu, mandoliini

Tero Karinen kitara, laulu

Tuomas Lähteenmäki bodran

Mervi Heinonen tinapillit

KIITOKSET

Hailuodon kunta
Opetus- ja kulttuuriministeriö
Hailuodon Nuorisoseura
Hailuodon seurakunta
Raahen Teatteri
Kati Hiekkapelto
Tapio Piekkola
Alpo Puhakka

Hailuodon Kunta Hailuodon Kunta Opetus- ja kulttuuriministeriö Suomi100